Aplankyk: Braunschweig

Kas yra Braunšveige?

  • Puikūs fontanai, kuriuose maudosi pusnuogiai vaikučiai ir kur taip smagu braidyti;

  • Daug įvairių žmonių, tai primena, kad esi tikram europietiškame mieste: per tris ten praleistas valandas matėm ne ik gatvės muzikantų, bet ir gatvės pensininkų ansamblėlį bei jaunimo pantomimos grupę, kurie darė viską taip mielai ir nuoširdžiai, kad susidomėjusių minia augo;
  • Smalsūs balandžiai, kurie labai mėgsta pozuoti. Bet Braunšveige jiems ne itin malonu - visos iškabos apdėtos adatėlėmis, vios namų nišos ir sienos užtvertos tvorelėmis. Kažin, kur jie vargšai glaudžiasi?
  • Skulptūra katėms (apie kates?). Mano mėgstamiausia nuo šiol :)

  • Puikus spalvingas namas. Nuo šiol mano mėgstamiausias svajonių daugiabutis. Su žalia siena, geltonu cypsium ir širdelės formos langu!

Gal atsiras dailininkas, norintis taip išpiešti bent mano balkoną? :)))

Komentarai

  1. mjo, ką čia bepridursi..kelionės..
    klausyk, tavo sportbačiai neperšlapo po fontanus taškantis?
    Daugiabutis - pasakiškas! Kai turėsi balkoną, skelbk nieko nelaukdama talką, atvažiuosim su dažų kibiriukais ir ką nors nupiešim. Gal ne taip gražiai kaip čia, bet kad bus vienintelis toks balkonas, tai garantuoju :) linkėjimai

    AtsakytiPanaikinti
  2. ar nebūsi prisikalbėjus, mergyt? :) aš paklausiu dėdės, kuris mums butą nuomoja, ar galima padailint viską :) nedaug to balkono pas mus, bet pasitreniravimui... :)

    o sportbačiai: aišku, kad peršlapo :)) VASARA GI :P

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Ką galvoji apie tai?

Populiarūs įrašai