Aplankyk kaimelį: Lonau

Atstumas šiandien buvo įveikiamas pėstute - apie penki kilometrai į vieną pusę. Būtų smagus pasivaikščiojimas, jei ne beveik visą kelią lydėjusi liūtis. Šlapoka, mielieji, šlapoka :)

Kogi mes ten beldėmės? Ogi pažiūrėti Crazy chickens, tai yra (kaip vėliau paaiškėjo), tetervinų. Pamatėm tik vieną jauniklį, visi kiti kažkur stebuklingai pradingo. Ir jis nebuvo toks didelis, kokį mums žadėjo. Bet ne bėda, nes miestelis kaip iš atviruko - jei tokiam būtume įkūrusios, tikiu, zysčiau ir burbėčiau mažiau. Tikrai (:


Miestelis atrodė dar gražesnis todėl, kad netikėtai pasirodė saulė ir galėjom suskleisti skėčius, išsigręžti kojines ir išpilti vandenį iš batukų.

Būtent šitoks yra mano svajonių senatvės miestukas: auginčiau čia avis, lazdute pasiramsčiuodama kopinėčiau po slėnius, su savo senuku už parankės, kepčiau anūkams blynus...

Na ir aš nebūčiau aš, jei pabaigai įrašo nepasiūlyčiau pasukti galvos. Kaip idiliškame kaimelyje atsirado šitai:
Mano galva, čia yra tikrų tikriausia gėjų vėliava, siūlanti taiką. Va taip va, paimta ir iškleista pro vieno tipiško namelio tipišką langelį. Kaimo žmonės šnibždasi, kad šiame namely gyvena dvi pagyvenusios šiuolaikinės raganos.
Taika?

Smagių pamąstymų,
nePatyliukais

Komentarai

  1. Veliava primine geju eitynes, kuriose visai atsitiktinai sudalyvavau :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. darosi įdomu, kur tu nesi sudalyvavęs :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tu ką? su lazdute po kalnus?? kažkaip mane nelabai nelabai į tą idealią senatvę panašu...
    Dėl vėliavos..tu amžinai ką nors randi ne į temą ar ne vietoj :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Ką galvoji apie tai?

Populiarūs įrašai