Pasiūlymas, kurio jums visai nereikia ir tik mano kasdienybės gabalėliai

Labai reikia mokytis, bet aš va randu kuo užsiimt ir be viso šito. Vaistų nuo tinginystės? Ne, ačiū.

Kiek tu gali aprėpti, tiek ir mąstai.

Ir dar kartą - gal kam reikia antspaudo į smegenis? Savaitgalio proga? Turim visokių - ariel, coca-cola, fairy, zvonkę, vaistus nuo prostatos ir higieninius įklotus... Kiekvienam pagal skonį. Ai, nors šito jums netrūksta manau.

Džiugina tai, kad šiandien universitete radau ne tik kasdienius (šįkart Bradūno eilėraščių) skaitymus. Na taip, man smagu, kai galiu pareikšt imk ir lak, čia seven up ir mane pagiria. Ir mes galim diskutuot, kodėl HP Rusijoj sako: jei tave pasiuntė ant trijų raidžių, ateik pas mus. Ir nuoširdžiai tikiuosi, kad niekas nenutrynė ant lentos užrašyto to triraidžio. Nes atėjusių į auditoriją reakcija labai įvairi turėtų būt :). Ir ne - nereikia keiktis, kad mus sudomint. Bet pliusas už bendrą vaizdą.

Dar man saulė šiandien patinka.
Ir didelis vakarykštis vakarėlis. Tautiniai šokiai, kai rasoja akiniai, niekas nenori eit namo, o sargai rakina universitetą ir tada važiuojam penki mašinoj, šuo, būgnas ir vienas bagažinėj. Ir čia mažulytis folklorinis vakariukas net be naminio alaus. Vis dažniau džiaugiuosi, kad ignoruoju šlapdribą ir atsiplėšiu nuo sofos.

Padrikai, bet užtikrintai,
nePatyliukais

Komentarai

Rašyti komentarą

Ką galvoji apie tai?

Populiarūs įrašai