Idėjų diena - masinė segenų mankšta!

Sunkus darbas tas idėjų generavimas!

Šiaip ar taip, ploju katučių organizatoriams - buvo geriau, nei tikėjausi. Ir net labai produktyvu. Pirmas blynas neprisvilo ir tikiuosi tai taps šaunia tradicija ir kitąmet jau susirinks ne 600, o kokius 6000 žmogelių :)
Jei neklystu, patekom į vieną didesnių taškų - Gedimino 9, kur darbavosi spalvotų akinių idėjos sumanytoja. Tie spalvoti akiniai tikrai veikia! Nes iš pradžių buvo nesmagu - vienas siūlo, kitas jau kritikuoja... Bet primeni, kad dabar akiniai raudoni, o ne juodi ir veikia. Anksčiau visuose smegenų štormuose sunkiausia būdavo, kad negali tiesiog sakyt idėjų, o didžiąją laiko dalį sugaišti joms apginti ir teisintis.
Tad net jeigu genialios mano vakarykštės idėjos, tokios kaip žiurkėnas, gaminantis elektros energiją, privalomas kiekvienoje šeimoje, arba triratukas kiekvienam mažyliui ugdant mažuosius dviratininkus nebus priimtos, būsiu išmokusi naują būdą dirbti su idėjomis grupėje :)

Vena didelė bėda ta, kad jau po pirmo raundo pasijaučiau pervargus ir galva plyšo. Gal kad persitempiau begalvodama, o gal todėl, kad apsiėmiau sekinantį raštvedės darbą. Įtampa su tomis idėjomis tikrai milžiniška, kai teturi 3 minutes parašyti 31 sprendimui. Bent jau mūsų stalelis nepasistūmėjo daugiau nei 21 sumanymas, taigi, matyt, reikia įgūdžių.

Treniruosimės ir kitąmet šturmuosim :) Belieka laikyt špygas, kad bent viena iš tos galybės idėjų papultų tam, kam reikia.

Kad idėjos materializuotųsi,
nePatyliukais

Komentarai

Populiarūs įrašai