Viena ranka net batų neužsiriši!

Būtinai turiu su savo ištikimaisiais tinklaraščio skaitytojais pasidalinti šlovės valanda! :) Seniai šitiek ir šitaip nustebusi ir laiminga buvau. Visos laimės priežastis - konkursėlis korupcijai - ne! Įprastinė eiga - radau reklamėlę su kvietimu dalyvauti - šovė idėja - susibūrėm ir įgyvendinom. Išsiuntėm. Konkurso pabaiga skelbta gruodžio devintoji, gruodžio aštuntąją nebeiškentusi paklausiau, kokia gi tolimesnė eiga - po pusvalandžio gavau kvietimą į apdovanojimus, kurie šiandien, ketvirtą valandą. Na va, galvojau sau, nieko gero, kad praneša paskutinę akimirką. Visgi nuėjau į istorinę prezidentūrą pasižiūrėti - bent kokį įspūdį parsinešiu ir su jumis pasidalinsiu :)

O nutiko taip, kad mano įspūdžiai kuo geriausi, nes nedažnai šitaip pasiseka - puikūs įvertinimai ir šūsnis padėkų, diplomų ir prizų :). Dar belaukdama nugirdau, kaip organizatoriai šnabždasi mano vardą, bet iki pat paskelbimo sunkiai tikėjau, kad gausiu pagrindinį prizą. Už ką? Ogi va:

Videoklipas "Viena ranka net batų neužsiriši":

 

 Vaizdo reklama "Padūduok!"




Ką jos (šitos reklamėlės) padarė teisingai, tai, kaip ir buvo tikėtasi, išsiskyrė visame imančių-duodančių rankyčių kontekste. Labai džiugu, kai idėjos įvertinamos, pastūmėjo mane dažniau rodytis ir tobulėti :)
Va perskaitysiu laimėtą knygą Fotografo akis (Michael Freeman), nueisiu į Prografikos siūlomus reklaminės animacijos kursus ir iš tik idėjas generuojančios filologės tapsiu žmogumi-orkestru? :))

Beje, mano laimingoji suknutė tikrai turi galios!

Šypt šypt šypt :)


Komentarai

  1. Sveikinu. kartais paprastas pripazinimas labai paskatina kasko toliau siekti. kartais atvirkscai - uzsikala zmogus dramblio kaulo bokste ir pasaulio nebemato.

    Panasu kad tau antras varijantas bent siandien negresia.

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) šaunuolė. man patiko idėja...

    AtsakytiPanaikinti
  3. spaudziu letena :) dar karta. ir dar ir dar ir dar. Saunuoliuke :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Ką galvoji apie tai?

Populiarūs įrašai